donderdag 17 oktober 2013

15-10-2013

Vanmorgen nog even overwegen om de 100 meter die ik gisteren aan de verkeerde kant van de Roer heb gelopen, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik daarvoor wel een heel end om zou moeten lopen.
Vorige week schreef ik over de verwarring die het oplevert dat wij in het Nederlands de naam Roer gebruiken voor zowel de rivieren die de Duitsers Rur en Ruhr noemen. Nu realiseerde ik mij vanmorgen dat de Duitsers de verwarring ook kennen. Gisteren ben ik door een plaats gelopen die Einruhr heet en dus aan de Rur ligt en niet aan de Ruhr.
Vandaag aan het eind van de dag geen wandeling door het donkere bos, maar ik heb wel een heel stuk door een dorp gewandeld, op zoek naar een supermarkt. Op één of andere manier kom ik die de laatste dagen nauwelijks tegen. Vanmiddag uiteindelijk wel een gevonden, maar die bleek dinsdagmiddag dicht te zijn. Dus vanavond had ik geen toetje.

Op de foto een kunstwerk, Trashman. Van afval gemaakte poppen die al op allerlei plekken ter wereld hebben gestaan en deze week in Monschau zijn.