woensdag 24 juni 2015

23-6-2015 t/m 24-6-2015

23-6-2015
Bij de weersvoorspellingen hebben ze het niet altijd helemaal juist, maar zo fout als ze vandaag zaten heb ik nog weinig meegemaakt. Het zou halfbewolkt worden maar droog blijven. Toen ik vanmorgen aan het hardlopen was klopte het wel, maar rond een uur of negen begon het toch te regenen en dat heeft het nagenoeg de hele dag gedaan. Nu hebben we dit voorjaar hier heel wat regen gezien, maar volgens mij is er nooit op een dag zoveel regen gevallen als vandaag. Hopelijk hebben ze het morgen ook mis, want dan voorspellen ze wel regen.

24-6-2015
Vandaag gaat mijn stukje niet over het veld waarvan ik het gras gekortwiekt heb. Niet alleen is daar weinig over te melden, maar ook hoorde ik vanmiddag vervelend nieuws. Thé Lau is overleden. Sinds ik zijn band, The Scene, voor de eerste keer op een popfestival zag, was ik enthousiast over hun Nederlandstalige rock. Later heb ik ze nog diverse keren gezien en er steeds van genoten. Het nummer “Iedereen is van de wereld” staat hoog in mijn lijst met persoonlijke favorieten. Een ander nummer, “Rigoureus”, is voor mij erg belangrijk geweest, want daarin staat de zin die ik tot mjn motto heb gemaakt; “voor wie wacht komt alles steeds te laat”.
Om Thé Lau te eren heb ik het bureaublad van mijn nieuwe computer gewijzigd in de kleur die de titel is van een ander bekend nummer, “Blauw”.

Geen opmerkingen: