zondag 27 september 2015

25-9-2015 t/m 26-9-2015

25-9-2015
Mijn broer en zijn vriendin komen zondag uit Manilla aan en blijven bij mij logeren. Omdat ik morgen vanwege het hardlopen geen tijd heb, heb ik vandaag alvast de bedden opgemaakt. Dat had nog wat voeten in de aarde, want al mijn dekbedhoezen zaten in de was. Dus moest ik eerst wassen. Toen de was in de droogtrommel ging, realiseerde ik me dat ik ook voor mijn eigen bed nog een hoes nodig had, dus moest ik toen de droger klaar was nog een was draaien.
Verder heb ik vandaag een mijn huis schoongemaakt. Wat ik niet gedaan heb is het wassen van de ramen, alhoewel dat eigenlijk wel nodig is. Net als bij de achterburen blijkbaar, want bij dat hotel was een alpinist als glazenwasser bezig.

26-9-2015
Vroeg opgestaan vanmorgen, want om 7 uur moest ik in Tilburg zijn voor de Hart van Brabantloop. Ik heb de tweede en derde etappe mee gefietst, vooral die derde was buitengewoon mooi. De zon was net opgekomen, het was nog een beetje heiig en de Loonse en Drunense duinen, die op zich al prachtig zijn, zien er met dat wat gefilterde licht feeƫriek uit. Vooral de bedauwde spinnenwebben die op de heideplantjes zitten. Na de eerste restart, om half elf, heb ik mijn etappe gelopen. Mark, de organisator van ons team, had op het schema tijden ingepland zodat de volgende loper wist wanneer hij of zij ongeveer moest starten. Voor de 9,7 Km van mijn etappe had hij 43 minuten ingepland. Dat leek mij erg snel, normaal loop ik over zo'n afstand tegenwoordig ongeveer 50 minuten, in een wedstrijd loop je iets sneller, maar minder dan 45 minuten leek mij niet mogelijk. Ik heb mijn race goed verdeeld, een eindsprint zat er niet meer in. Een klein moment na de finish bedacht ik mij dat ik mijn stopwatch moest stilzetten, toen ik hem bekeek bleek dat ik hem op 43:01 stopgezet te hebben.

Geen opmerkingen: