zaterdag 18 oktober 2014

16-10-2014 t/m 17-10-2014

17-10-2014
Wederom een mijlpaal bij het opruimen van het huis vandaag. De laatste ruimte was aan de beurt, de badkamer. Veel weg gegooid en ook veel bewaard. Me verbaasd over de grote hoeveelheden die mijn vader van sommige dingen had, zo stonden er 4 aangebroken flessen met keukenreiniger. Dus voorlopig kan ik daar nog even mee vooruit, zeker omdat ik dat spul maar zelden gebruik. Er staan ook nog andere flessen, zoals ammoniak, spiritus, wasbenzine en schoonmaakazijn, waarvan ik nauwelijks weet waarvoor ik ze moet gebruiken, maar toch maar bewaard.
Met de badkamer is mijn huisopruiming nog niet helemaal voltooid, ik heb hier en daar nog wat losse eindjes staan die in nog af moet maken en ik moet beneden de berging nog opruimen.

16-10-2014
Toen ik vanmorgen na bijna 2 uur hardlopen thuiskwam, had ik nog best had ik nog best 10 minuten door kunnen lopen. Had ik dat gedaan dan had ik een tijd gelopen waarbinnen je een marathon kan lopen. Alleen moet dan mijn snelheid nog flink omhoog, want ik schat dat ik vanmorgen “slechts” een kilometer of 23 gelopen heb. Het was aanleiding om mij vanmiddag in te schrijven voor de marathon op 12 april. Bij het inschrijven moest ik kiezen voor een startvak. Ik ben daarbij realistisch geweest en heb gekozen voor vak E, het vak voor diegene die een eindtijd van tussen 3:30 en 4 uur verwachten. Mijn recordtijd was dan wel 3:27, maar toen was ik 38 en nu 51jaar.


Geen opmerkingen: