vrijdag 6 november 2015

04-11-2015 t/m 05-11-2015

04-11-2015
Ik heb een leesbril opgehad vandaag. Ondanks dat ik mijn 52e verjaardag al gevierd heb, heb ik hem nog niet echt nodig. Ik merk wel dat het wat minder wordt, als er onvoldoende licht is heb ik moeite met kleine lettertjes lezen. Ook als er weinig contrast is moet ik veel moeite doen om het te lezen, zoals in Metro waar ze soms gele letters op een groene ondergrond afdrukken.
Vandaag heb ik centen op jaartal zitten sorteren. De oude bril van mijn vader zorgde ervoor dat het een stuk makkelijker ging. Desondanks was het soms bepaalde jaartallen uit elkaar te houden, vooral 53 en 55 lijken erg op elkaar.

05-11-2015
Sinds gisteren heb ik een grote doos in mijn kamer staan. Mijn broer heeft hem besteld, het is de bedoeling dat ik hem vul en dichtplak. Ik heb daar anderhalve week de tijd voor, want in dat weekend wordt de doos opgehaald en gaat dan een container in waarmee hij naar de Filipijnen wordt gestuurd. Mijn broer wil een aantal dingen in de doos hebben zoals chips, drop en kaneelstokjes (grappig trouwens, het basisingrediƫnt daarvan komt bij hem uit de buurt, wordt dan hierheen verscheept en hier tot snoep verwerkt). Het belangrijkste dat hij er echter in wil hebben zijn Nespresso cups. Vandaag ben ik er 1.000 voor hem gaan halen, dat is het maximum dat je per maand per account kan krijgen. Dat is niet voldoende. Dus was ik van plan later deze week nog een keer dat aantal te gaan halen met een ander account. Ik heb mijn postcode en huisnummer opgegeven en daar stond een account op, dus ik dacht dat dat van mijn vader was geweest. Thuisgekomen keek ik op het bonnetje en zag ik dat dat niet zo was, het was het account van mijn broer, dus mijn plan om op zijn account nog een keer een batch te gaan halen, gaat niet werken. Dus moet ik een ander plan bedenken.

Geen opmerkingen: