maandag 29 september 2014

26-9-2014 t/m 28-9-2014

28-9-2014
Ook vanmorgen voelde ik mij bij het ontwaken erg slecht. Om 9 uur opgestaan en ontbeten. Daarna op de bank gaan liggen. Tot ik mij een uur later realiseerde dat ik veel comfortabeler op mijn bed zou liggen. Om 12 uur opnieuw opgestaan en toen voelde ik mij een stuk beter. In de loop van de dag is dat alleen nog maar beter geworden.
Vanmiddag even naar de bibliotheek geweest om te internetten. Daarbij nog een tegenvaller, ik heb de afgelopen week op de beurs flink verloren, zelfs meer dan ik van de week aan de garage had moeten betalen. Pleister op de wonde is dat ik mijn voorsprong op de AEX-index nog verder heb uitgebouwd. Na mijn bezoek aan de bibliotheek heb ik nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om de in aanbouw zijnde markthal op de foto te zetten. Een van de laatste kansen, want a.s. woensdag wordt hij door de Koningin geopend. Ik zou trouwens ook kunnen zeggen dat ik een foto van het bommelmonument heb gemaakt, met de markthal als achtergrond.

27-9-2014
Het is tijd om mijn stukje over de 28ste te typen, maar gisteren ben ik er niet aan toe gekomen, dus begin ik daar maar mee. Ik had slecht geslapen, toen ik wakker werd voelde ik met belabberd. Even over gedacht om me af te melden, maar dat toch niet gedaan. Om 7 uur was ik in Tilburg, wat vertraagd doordat ik dacht dat mijn routeplanner mij naar een verkeerd punt stuurde. De start bleek echter verplaatst te zijn naar een ander punt, anderhalve kilometer verderop. Gelukkig had ik het snel door en was ik toch nog op tijd voor de start. Tijdens de tweede etappe had ik de mogelijkheid om te testen hoe het lopen ging, ik heb een drieƫnhalve kilometer meegelopen en ik had er geen last van dat ik me nog steeds niet goed voelde. Het belabberde gevoel van 's morgens verdween in de loop van de dag, maar in plaats daarvan kreeg ik wat last van mijn maag. Bezoeken aan het toilet lieten mij zien dat het niet helemaal goed zat. Vlak voor mijn eigen etappe was ik gelukkig nog naar toilet geweest, dus daar had ik geen last van. Toch was het flink afzien, ik merkte goed dat ik geen 100% was. Ondanks dat heb ik goed gelopen, ik ben niet ingehaald en heb zelf 7 andere lopers ingehaald. De 8ste zat ik bij de finish op de hielen.
Thuis gekomen heb ik een kopje soep en een boterhammetje gegeten. Ik was daarna zo moe dat ik direct mijn bed ingedoken ben.

26-9-2014
Gisterenavond bij het slapen gaan vermoedde ik het al en vanmorgen werd ik dan ook wakker met een verstopte neus. Het ging daarna snel, want een uurtje later had ik last van het tegenovergestelde, een loopneus. Ik zou kunnen zeggen dat het een dagje te vroeg komt, want morgen ga ik pas lopen. Nu maar hopen dat de snelheid die erin zit zo door gaat, want met de snotneus die ik nu heb is het vast niet lekker lopen. Ik weet het snel, want ik morgen weer vroeg opstaan, om 7 uur moet ik in Tilburg zijn. Ik fiets de eerste twee etappes en loop de op een na laatste. Dus morgenochtend vertrek ik al fietsend bij de universiteit en finish ik aan het eind van de middag op De Heuvel, het absolute centrum van Tilburg.
Nog even over vandaag, het is hier in Rotterdam de week van de sociale media. Reden voor mij om mijn facebook account wat meer te activeren. Ik heb nu zelfs een profielfoto. Het is de bijgevoegde foto, maar op Facebook heb ik er aan de bovenkant een stukje vanaf gesneden. In eerste instantie had ik dat niet gedaan, en toen had Facebook dat voor mij gedaan, alleen aan de onderkant. Met als gevolg dat er veel lucht op de foto stond en het onderste gedeelte van mijn gezicht ontbrak. Dat terwijl ik speciaal voor de foto mijn sik bijgewerkt had.


Geen opmerkingen: