donderdag 25 september 2014

23-9-2014 t/m 24-9-2014

24-9-2014
Toen ik in april bij mijn zus logeerde, kwam ik erachter dat ik vanaf daar een heel groot stuk door Rotterdam kan lopen waarbij ik nauwelijks wegen moet oversteken. Ik had bedacht dat ik die route ook vanaf hier kan lopen, het wordt dan een rondje rond Rotterdam. Vanmorgen uitgeprobeerd, vanaf hier naar de gordelweg, dan langs de Schie en vanaf de Euromast langs de Maas terug. Het ging goed, wel moest ik nu een paar grotere wegen oversteken, maar steeds was het net rustig als ik naar de overkant wou. Door de die grote wegen is het wel een route die meer geschikt is om in het weekend te lopen. Met 85 minuten is het dus een goed alternatief voor mijn lange ronde.
Later op de dag twee keer buiten geweest en beide keren begon het te regenen toen ik bijna thuis was. Een foto gemaakt van de grote hoeveelheid water die over het balkon stroomt.

23-9-2014
Ik kon vanmiddag een foto maken van de kade hier, zonder dat de Baatbus erop kwam. Die staat namelijk in de garage. Nadat ik voor de tweede keer opstond vanmorgen, ik was iets voor 3 uur opgestaan om mijn broer naar Schiphol te brengen, het was net 5 uur toen ik terug was, dus ben ik nog maar even onder de wol gedoken. Nadat ik voor de tweede keer opstond dus, heb ik mijn auto naar de garage gebracht voor de APK en een grote beurt. Toen ik hem bracht was al duidelijk dat het flink wat zou kosten, want ik had het kilometrage bereikt waar de distributieriem vervangen moet worden. Later bleken er ook nog wat andere zaken mis te zijn, waarvan de katalysator het meest prijzig is. Sinds ik deze auto heb is ieder jaar bij de APK dat onderdeel een probleem geweest, maar konden ze met met wat laswerk repareren. Nu dus niet meer. Morgen kan ik hem waarschijnlijk weer ophalen, maar ik moest vandaag nog wel even Internetbankieren om te zorgen dat ik dan voldoende kan pinnen.


Geen opmerkingen: