zaterdag 4 april 2015

2-4-2015 t/m 3-4-2015

2-4-2015
Een dipje schreef ik gisteren en ik had het daarmee bij het rechte eind. Het dal ben ik blijkbaar al gepasseerd, want ik heb nog wel dezelfde symptomen als gisteren, maar minder. Het meeste last heb ik van het hoesten en de meeste zorgen maak ik me over de spierpijn in mijn lies. Vanwege dat laatste sta ik morgen voor een moeilijke keuze. Mijn plan was om morgen als generale 200 minuten te gaan lopen. Het kan zijn dat ik dat gewoon doe, andere opties zijn om een kortere tijd te lopen of om mogen helemaal niet te lopen. Morgen schrijf ik vast welk besluit ik heb genomen.
Een foto over een heel ander onderwerp. Een advertentie in een lokaal weekblad voor een wedstrijd van Sparta. Hij viel mij op omdat al in mijn mijn vroegste herinneringen de advertenties voor wedstrijden van Sparta zo waren. Dus pure nostalgie.

3-4-2015
Zoals gisteren beloofd vandaag bericht over wat mijn besluit was ten aanzien van mijn trainingsplan. Bij het wakker worden vanmorgen voelde ik mij opnieuw beter of juister gezegd minder slecht. Het enige waar ik eigenlijk nog last van had was het hoesten. Mijn besluit dat ik ging lopen was dus snel gemaakt Mijn besluit om een lange afstand te lopen heb ik pas op het laatste moment genomen. Toen ik vertrok, voelde ik lichte pijn in mijn lies, maar minder dan eergisteren. Daarnaast was ik het eerste stuk dat ik aan het lopen was flink aan het hoesten. Zoveel dat toen ik bij de Brienenoordbrug was ik twijfelde of ik niet toch een korter rondje zou lopen. Gewoon doorgegaan. Korte tijd later begon blijkbaar de dopamine te werken, het hoesten hield op. Wel merkte ik dat het wat minder hard ging. Na 100 minuten was ik niet verder dan het punt waar ik vorige week na 95 gekeerd was. Op de terugweg was het flink afzien. Een paar keer de gedachte had om te stoppen, maar de dreiging dat ik dan een heel stuk moest wandelen, was voldoende om door te zetten. Terug op de Brienenoordbrug begon het hoesten weer en dat werd dusdanig erg dat ik een paar honderd meter verder besloot om toch maar te stoppen. Ik had 171 minuten hardgelopen, dus ongeveer een half uur minder dan gepland.
Dit was mijn generale voor de marathon, nu maar hopen dat het klopt dat een slechte generale door een succes gevolgd wordt.

Geen opmerkingen: