zondag 2 september 2018

29-8-2018 t/m 1-9-2018


29-8-2018
Vanmorgen snel boodschappen gedaan en de spullen die nog in mijn auto stonden eruit gehaald. Ik had namelijk, op basis van het weerbericht, het idee dat het snel zou gaan regenen en niet zo’n beetje ook. Het was een beetje voorbarig, want het heeft wel flink geregend, maar dat begon pas aan het eind van de middag.

30-8-2018
Het keukengerei uit mijn camper heb ik vanmorgen schoongemaakt. Verder heb ik een half uur hardgelopen en ben ik naar Media Markt geweest. In hun folder had ik gezien dat ik er voor slechts 19 euro een 64 Gb USB-3 stick hadden. Die ben ik wezen halen. Toen ik er was werd ik bijna verleid tot het kopen van een printer. Het is toch wel handig om zo’n ding te hebben, maar ik gebruik hem maar zelden en de vorige had het probleem dat iedere keer dat ik hem nodig had de inktcartridge verstopt was. Om dat te voorkomen lijkt mij een laserprinter een goede oplossing, want dan is de inkt een poeder en geen vloeistof. Ze hadden er eentje die mij wel aanstond, maar ik heb toch besloten om hem nog niet te kopen en eerst een beetje verder te gaan kijken.

31-8-2018
Het lijkt erop dat er iets met de melk aan de hand is. Toen ik woensdag boodschappen deed bij Dirk was, om 10 uur ‘s ochtends, de halfvolle melk die ik altijd heb uitverkocht. Van een ander, duurder, merk hadden ze nog maar 1 pak, dat heb ik niet gekocht, maar besloten om bij mijn ontbijt yoghurt te gebruiken. Die heb ik vanmorgen opgemaakt, dus ik moest opnieuw melk kopen. Dit keer deed ik boodschappen bij AH en daar pak ik over het algemeen ongezien de DZH halfvolle melk. Vandaag gelukkig niet, want de pakken die er stonden hadden een houdbaarheidsdatum tot vandaag. Maar daarachter stond wel echt verse melk, dus heb ik die maar gepakt. Toch raar, want anders is de melk altijd toch minstens een dag of 4 voor zijn datum.
Niet alleen om boodschappen te doen ben ik vandaag buiten geweest, ik heb vanmiddag ook nog een flinke wandeling gemaakt. Daarbij viel het mij op dat het gras, dat er vier weken nog volkomen verdord was, nu al weer helemaal groen is.

1-9-2018
Ik was vanmorgen aan het hardlopen en omdat ik het idee had dat ik wat traag was heb ik onderweg mijn route aangepast. In plaats van via de Erasmusbrug ben ik over de Willemsbrug gegaan. Dat was een goede keuze, niet alleen omdat ik vandaag niet zo snel was, maar toen ik de Konnnginnenbrug opliep zag ik dat de Erasmusbrug openstond. Toch heb ik vandaag voor een open brug moeten wachten, maar dat was de Admiraliteisbrug en die gaat een stuk snellen open en dicht dan de Erasmus. Ik was toen onderweg naar de bibliotheek en wou langs het Maritiemmuseum lopen, omdat daar in de haven activiteiten waren. Dat stelde niet zoveel voor, maar het heeft wel een mooi plaatje opgeleverd.

Geen opmerkingen: