zondag 23 september 2018

16-9-2018 t/m 22-9-2018


16-9-2018
Het feest van mijn zus vriendinnen was buitengewoon gezellig. De TomTomClub in de Watertoren was een erg mooie locatie ervoor en op wandelafstand van mijn huis. Maar het was ongeveer half drie toen ik daar wegging, dus is was alsnog laat thuis. Tegen mijn gewoonte in heb ik daarom maar geen wekker gezet. Tot half tien heb ik uitgeslapen en ik was een beetje brak. Vanmorgen ben ik bezig geweest met het schoonmaken van mijn huis en vanmiddag ben ik naar Barendrecht gefietst om bij OutdoorXL naar een koelbox te kijken, maar ze hadden daar niets dat aan mijn wensen voldeed.

17-9-2018
Gisteren zag ik dat het 18 maart was dat ik mijn fiets gekocht heb. Als je bij Decathlon een fiets koop heb je recht op een gratis servicebeurt binnen 6 maanden na de aankoop. Dus ik was nog net op tijd. Ik had verwacht dat ik hem weg bracht en een half uurtje moest wachten en weer terug kon fietsen. Dat viel een beetje tegen, ik moest mijn fiets daar achterlaten, de planning is dat hij zaterdag pas gereed is, maar dat is wat onzeker want de fietsenmaker is ziek. Gelukkig heb ik hem verder ook niet nodig. Toen ik mijn fiets afgegeven heb, ben ik nog even door de winkel gelopen en zag een mooi hardloopjack. Ik heb het maar direct gekocht, niet om in hard te lopen, maar als nieuwe zomerjas.

18-9-2018
Net als gisteren is het aantal fietsen in mijn berging vandaag opnieuw met één verminderd. Nadat ik gisteren mijn nieuwe fiets heb weggebracht voor een servicebeurt, heb ik vandaag mijn oude racefiets naar de milieustraat gebracht. Er staat nu alleen nog een gewone fiets in mijn berging, nu maar hopen dat die er na morgen nog staat, want anders is er wat mis.
Ik heb trouwens niet alleen mijn racefiets naar de milieustraat gebracht, maar ook de koelkast uit mijn camper. Ik heb dus een beetje mijn schepen achter mij verbrand, want ik moet nu echt een nieuwe kopen.

19-9-2018
Het aantal fietsen in mijn berging is vandaag verdubbeld. Ik was onderweg naar de stad om een printer te kopen toen ik gebeld werd dat de onderhoudsbeurt van mijn fiets gereed was. Toch eerst maar even naar de Media Markt gelopen om de printer die ik uitgezocht had te kopen. Toen ik die doos in mijn handen had bedacht ik me dat het niet erg handig was om die op mijn fiets mee te nemen, dus ben ik eerst maar naar huis gewandeld om daar de printer neer te zetten en toen weer terug naar Decathlon. De tweede keer terug hoefde ik niet te wandelen, want toen had ik dus mijn fiets. Het was wel even schrikken toen ik voor het eerst moest remmen, want die hebben ze opnieuw afgesteld en werken nu een stuk beter. Grappig om te merken hoe het langzaam minder worden van de remmen nauwelijks op was gevallen.

20-9-2018
Het had vandaag de 90e verjaardag van mijn vader moeten zijn, maar helaas konden we het alleen gedenken. Dat hebben we gedaan door te te dineren in het restaurant waar hij 5 jaar geleden zijn verjaardag heeft gevierd, De Tuin van de 4 Windstreken bij de Plasmolens. Mijn zwager was wat verlaat door het verkeer, dus zijn we voor het diner eerst rustig gaan borrelen op het terras. Toen hij arriveerde, was de familie nagenoeg compleet, alleen de Zweedse tak en een nicht ontbraken. Het was gezellig.

21-9-2018
Een stormachtige dag vandaag. Vanmorgen veel bewolking en harde windstoten. In de loop van de middag klaarde het flink op. Ik heb lekker in de zon gewandeld. Wel was er harde wind, toen ik langs de Plas liep stonden er flink hoge golven en ook aan de bomen kon je zien dat het hard waaide. Maar toch best een lekkere wandeling gemaakt.

22-9-2018
Vandaag naar Schijndel geweest en daar hadden ze de koelbox die ik uitgezocht had op voorraad. Na nog even naar wat anderen gekeken te hebben heb ik hem gekocht. Binnen een kwartier waren we de zaak weer uit en toen zijn we doorgereden naar Roermond. Mijn schoonzus en broer houden nogal van winkelen en bij de Designer Outlet in de stad aan de Maas kan dat volop. Ik heb daar niets gekocht, ik vond dat ik met de koelbox al genoeg had uitgegeven voor vandaag. Toen we weer thuis waren heb ik de koelbox uitgepakt en getest. Hij is niet geluidsloos, maar een stuk stillen dan ik verwacht had. Maar wat nog veel belangrijker is, is het koelvermogen en ook daar ben ik uitermate tevreden over, in een mum van tijd was hij afgekoeld tot de door mij ingestelde temperatuur.

Geen opmerkingen: