zondag 29 september 2019

22-9-2019 t/m 28-9-2019


22-9-2019
Ik twijfel er een beetje aan of ik wel door zal gaan met dagelijks een stukje schrijven. Mijn leven is op dit moment een beetje saai, dat klinkt negatief maar is het juist niet, ik ben erg tevreden met mijn leven op dit moment. Vandaag heb ik eerst zitten lezen eerst binnen en toen de zon er was ben ik op mijn balkon gaan zitten. Vanmiddag heb ik een wandeling door de stad gemaakt.

23-9-2019
Vanmorgen om 10:10 stond de zon recht boven de evenaar en is de herfst dus echt begonnen. Het weer was ernaar vanmorgen, maar vanmiddag klaarde het op en was het lekker zonnig.

24-9-2019
Vanmorgen vroeg op moeten staan, want ik had een afspraak bij het ziekenhuis. Het was als voorbereiding voor de operatie om mijn pink te repareren. Onder andere gesproken met de anesthesist, ik krijg plaatselijke verdoving waarbij ze een naald in een zenuwknoop in mijn oksel steken, dan met stokjes bepalen wat de betreffende zenuwen zijn en dan die vervolgens verdoven. Dat zal wel goed gaan, ik moet alleen nog even wachten, pas over 4 weken vindt de operatie plaats.

25-9-2019
Toen ik vanmorgen uit het raam keek viel mij op dat sommige bomen al flink aan het verkleuren zijn, ondanks dat de herfst gisteren begonnen is. Het weer was er ook naar, toen ik wou gaan hardlopen regende het. Een half uurtje later was het droog en ben ik alsnog gegaan. Een half uurtje gelopen en op een paar druppels na bleef het droog.

26-9-2019
Vanmorgen kreeg ik een mailtje dat de inschrijving voor de Marathon van Rotterdam is geopend. Ik heb het direct maar gedaan of met andere worden ik heb de eerste stap van de marathon gedaan. Er gaan er nog heel wat volgen tot ik hopelijk op 5 april as. aan het begin van de middag op de Coolsingel een medaille krijg.

27-9-2019
Hardgelopen vanmorgen, het ging lekker en het was nog droog ook. Dat was het ook toen ik rond het middaguur boodschappen ging doen alhoewel ik op de terugweg wel wat kleine druppels voelde. Ik dacht dan ook dat ik de rest van de dag niet meer buiten zou komen, maar dat viel mee. Na de lunch klaarde het op, de zon ging zelfs uitbundig schijnen. Dus heb ik maar een wandeling langs de rivier gemaakt. Bij de Leuvehavenbrug moest ik even wachten omdat die open was voor een oud zeilschip.

28-9-2019
Vanaf komende maandag kan ik hier aan het eind van de straat in de metro stappen en doorrijden tot in Hoek van Holland. Tweeënhalf jaar geleden is men begonnen om de treinverbinding naar Hoek van Holland om te bouwen in een light rail oftewel metrolijn. Om te vieren dat hij, na twee jaar vertraging, gaat rijden kon je er vandaag gratis mee van Schiedam Nieuwland naar de Hoek. Ik zat in de eerste die reed. Hij gaat voorlopig nog niet naar het strand, het stuk tussen daar en de haven wordt nog gebouwd, maar dat is niet zo erg, want het is een lekker wandelingetje. Ik ben tot het eind van de pier gewandeld en heb daar een zeehond gezien. Daarna nog een stuk over het strand gewandeld. Het was een lekker dagje.

Geen opmerkingen: