zondag 23 juni 2019

16-6-2019 t/m 22-6-2019


16-6-2019
Hardgelopen, boodschappen gedaan en mijn huis gestoft en gezogen, dus het was een lekker dagje.

17-6-2019
Toen ik vanmiddag van het mooie weer wou gaan genieten met een wandeling, keek ik uit het raam van mijn slaapkamer en zag ergens in het noordwesten een hele hoop pikzwarte rook. Ik heb er even over gedacht om ramptoerist te worden en die kant op te gaan wandelen, maar het is maar goed dat ik dat niet gedaan heb, want het was een stuk verder weg dan het vanuit mijn flat gezien leek. In Berkel stond een meubelfabriek en een kringloopwinkel in de brand.
Mijn oorspronkelijke plan was om naar de bibliotheek te gaan en dan naar een sportzaak op de Meent waar ik mijn startnummer voor de Run4Daniel van a.s. vrijdag kon ophalen. Dus dat heb ik maar gedaan.

18-6-2019
Twee keer een rondje om de Plas gedaan vandaag. Vanmorgen met de klok mee terwijl ik hard aan het lopen was en vanmiddag de andere kant op wandelend. Tussendoor heb ik op mijn balkon gezeten, het was dan ook heerlijk weer.

19-6-2019
Het was een flinke onweersbui toen ik vanmorgen opstond. Een uurtje later was het droog. Vanmiddag zelfs nog even de zon gezien, ervan geprofiteerd door een wandeling te maken. Begin van de avond onweerde het weer. Wisselvallig weer dus.

20-6-2019
De dag begon slecht, na mijn ontbijt zette ik de kom van mijn muesli op het aanrecht of eigenlijk net niet, want hij viel naar beneden. Hij hoefde niet meer de vaatwasser in, want ik kon scherven ruimen. De rest van de dag was een stuk beter.

21-6-2019
Vanavond de Run4Daniel gelopen. Het ging lekker, alleen in het begin wat oponthoud door andere lopers. Daardoor was ik 12 minuten onderweg toen ik langs het bordje van de 2 Km kwam. Toen dacht ik dat ik mijn streeftijd van 50 minuten niet zou halen. Ten onrechte, want ik heb hem precies gehaald.

22-6-2019
Een vriendin was gisteren voor de 50e keer jarig en vierde dat vandaag. Het was heerlijk weer, dus ben ik er op de fiets heen gegaan. Het was in Den Haag, dus een flinke fietstocht. Ik was ruim op tijd, dus heb ik eerst nog even in de stad rondgelopen. Ik ben onder andere voor het eerst van mijn leven op het Binnenhof geweest. De festiviteiten begonnen met koffie en koek bij een bakker en daarna een stadswandeling met een gids. Tijdens de wandeling hebben we een tussenstop gemaakt bij een jeneverstokerij die tevens een museum is, leuk, interessant en de proeverij was lekker. Daarna weer verder gewandeld, waarbij ik voor de tweede keer van mijn leven op het Binnenhof kwam. De festiviteiten sloten we af met een borrel en etentje op een terras op het Plein. Ik heb genoten.

Geen opmerkingen: