zaterdag 28 februari 2015

26-2-2015 t/m 27-2-2015

26-2-2015
Vanmiddag rond 5 uur nog even langs de Oude Haven gelopen, volgens mij was er meer pers en politie dan Romeinen.
Vanavond was er vergadering van de vereniging van eigenaren. Daarbij heeft zo'n voetbalwedstrijd een voordeel, want de vergadering was efficiƫnt. Half 8 begon hij en iets voor 9 uur werd hij afgesloten.
Voor die vergadering wou ik vanmorgen de stukken afdrukken. Na de eerste pagina hield de printer ermee op, ondanks dat er nog voldoende inkt in de cartridge zat. Ik had nog een nieuwe cartridge, dus heb ik hem toch maar vervangen. Dat leek even goed te gaan, maar de derde pagina die ik afdrukte bleef weer helemaal wit. Besloten om de printer en de oude PC waar die op aangesloten staat binnenkort maar eens naar het containerpark te brengen. Ik zou een nieuwe printer kunnen kopen, maar gebruik hem toch maar zelden. Typisch is natuurlijk dat toen ik vanmiddag mijn mail binnenhaalde er het afhaalbewijs voor mijn startnummer van de marathon bij zat en die moest ik afdrukken. Dat kan ook op de bibliotheek dus direct maar eens uitgeprobeerd en dat ging eenvoudig. Dat kost 15 cent per pagina, volgens mij is dat een stuk goedkoper dan de aanschaf van een printer.

27-2-2015
Vandaag boodschappen gedaan bij Lidl. Dat doe ik niet heel vaak ondanks dat ik vind dat ze over het algemeen een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De belangrijkste reden dat ik er niet vaak kom is dat ze hier niet echt in de buurt zitten. Daarnaast koop ik iedere keer dat ik er ben meer dan ik in eerste instantie van plan was. Dingen die ik wel gebruik, dus wat dat betreft niet erg. Probleem is dat ik meestal geen wagentje neem en dus met mijn handen vol bij de kassa kom, want mandjes hebben ze niet. Of beter gezegd hadden ze niet, want vandaag was ik naar Prinsenland gefietst en daar stonden bij de ingang ineens mandjes. Net nu ik ze niet nodig had, want ik had vandaag een winkelwagen genomen.




Geen opmerkingen: