donderdag 26 februari 2015

24-2-2015 t/m 25-2-2015

24-2-2015
De hele middag in de bibliotheek doorgebracht. Ik kon weer op internet, ik had bijna 250 Mb aan Microsoft updates die nog gedaan moesten worden. Dat duurde wel even, maar nu ben ik gelukkig weer helemaal up-to-date.
Ik ben pas na de lunch naar de bibliotheek gegaan, want vanmorgen werd mijn nieuwe droogtrommel bezorgd. Ik wist niet precies hoe laat, dat had ik gisterenavond op internet kunnen zien, maar dat had ik dus niet. Maar de bezorgers van Correct stonden rond half 12 voor de deur. Ze hebben niet alleen de nieuwe droger gebracht, maar ook de oude en het verpakkingsmateriaal meegenomen.

25-2-2015
Het was misschien maar goed dat ik vanmiddag een foto heb gemaakt van wat volgens mij het mooiste oorlogsmonument van dit land is. Het beeld van de hand van O. Zadkine dat aan het Leuvenhavenhoofd staat. Het wordt genoemd als een van de mogelijke slachtoffers van op wraak beluste hooligans van AS Roma. Die kans is nog wat groter omdat 1-vandaag, toen ze het vanavond over de Oude Haven hadden, ze de Leuvenhaven lieten zien. Dat is een oude haven, maar niet de. Toen ik er vanmiddag langsliep, viel mij trouwens op hoe aantrekkelijk die Leuvenhaven is geworden, door al het buitengebeuren van het Maritiem Museum ziet het er ook echt als een oude haven uit.

Geen opmerkingen: