dinsdag 17 maart 2015

14-3-2015 t/m 16-3-2015

14-3-2015
Vandaag iets gedaan dat ik in het verleden heel vaak gedaan heb, maar als ik me niet vergis deze eeuw nog nooit. Ik heb een boek geleend van de bibliotheek. In mijn jeugd lid geweest van de bibliotheek in Rotterdam en toen ik naar Utrecht verhuisde ben ik daar snel lid van geworden. Tot ik na een aantal jaren, toen ik inmiddels in Den Bosch werkte, merkte dat ik een paar dagen voordat ik mijn boeken terug moest brengen, ze nog even snel moest lezen of ze ongelezen moest terug brengen. Toen het toen tijd was om mijn abonnement te verlengen heb ik dat toen niet gedaan. Om te kunnen internetten ben ik vorig jaar in Rotterdam weer lid geworden, ik heb het goedkoopste abonnement, daarmee mag, naast onbeperkt internetten, 10 keer per jaar iets lenen.

15-3-2015
Zondag, dus vandaag weer een lang stuk hardgelopen. Het viel vandaag een beetje tegen. Ik had 170 minuten op mijn programma staan, dus mijn keerpunt lag op 85 minuten. Dat bleek maar een paar honderd meter verder te zijn dan het punt waar ik vorige week, op 80 minuten, gekeerd was. Maar toch wel lekker gelopen. Ik heb dan wel minder snel gelopen dan vorige week, maar toen ik thuis kwam voelde ik me een stuk beter. Wel realiseerde ik me dat ik met de afstand die ik nu gelopen heb ik over vier weken zo'n beetje op de brug loop en ik nog een rondje van 10 Km rond de Kralingseplas moet voordat ik op de Coolsingel ben.

16-3-2015
Na een wat grauw en koel weekend, was vanmorgen de zon weer terug. Nadat ik vanmorgen het oliepeil van mijn auto had gecontroleerd en gecorrigeerd door er wat olie bij te gooien, heb ik een tijdje op mijn balkon gezeten. Na de lunch was dat weer een optie, maar toen heb ik ervoor gekozen om te gaan wandelen. Ik ben naar de Algrabrug gelopen, ik had gehoord dat het megajacht dat afgelopen zaterdag in het nieuws was daar lag. Lag, want vanavond zag ik op het nieuws dat hij vanmorgen blijkbaar langs mijn huis gevaren was richting de Erasmusbrug, ik heb hem dus gemist.

Geen opmerkingen: